Header Ad

Kategórie

Videoprodukcia, ktorá oslní

Práve ste začali so svojím vlastným biznisom a potrebuje skvelý marketing? Veríme, že začať s vlastným biznisom vyžaduje dávku odvahy a kreativity. Ak ste sa teda rozhodli začať, tak je veľmi dôležité sa neustále držať toho vášho prečo. Prečo ste sa rozhodli začať? Toto silné prečo vás dokáže udržať na vrchu aj počas tých najtemnejších búrok, ktoré sa preženú vaším biznisom.

Neodmysliteľnou súčasťou úspešného biznisu je neodolateľný marketing. Profesionálna videoprodukcia je jedným z najsilnejších nástrojov marketingu. Video patrí k najefektívnejším spôsobom ako rýchlo a efektívne predať emócie, rovnako aj zaujať a osloviť nových potencionálnych zákazníkov. Týmto spôsobom teda dokážete v krátkom čase zdieľať množstvo informácií, ktoré ľudí dokážu presvedčiť o tom, prečo by si mali vybrať práve vás pred konkurenciou.

Guľovnica pre začiatok úspešného lovu

Ak ste v poľovníctve začiatočník, tak je dôležité spomenúť, že každé zviera je povolené loviť v iných dňoch a ročných obdobiach. V zásade však platí, že je zakázané loviť zver v noci po uplynutí dvoch hodín po západe Slnka až do dvoch hodín pred jeho východom. Keď začínate s poľovníctvom, tak vám odporúčame práve kúpu Blaseru. Jedná sa o ľahkú a praktickú guľovnicu, s ktorou je manipulácia naozaj hračkou.

Poďte sa však s nami pozrieť na to aké zvieratá sú chránené po celý rok:

  • na celom štátnom území kamzík horský, kozorožec horský, koza bezoárová, los obyčajný, svišť vrchovský, medveď hnedý, vydra riečna, drop veľký, sliepka hlucháňa obyčajného a tetrova obyčajného, sliepka jariabka hôrneho, sliepka moriaka divého, holub plúžik, hrdlička poľná, čvíkota, všetky druhy kačíc (okrem druhov uvedených v § 2 ods. 1 č. 22), bernikla, výr skalný (s výnimkou ustanovenia § 3 ods. 4), kaňa sivá, kaňa popolavá, kaňa močiarna, orly, orol riečny a s výnimkou ustanovení § 3 ods. 2 a 3 sovy, sokoly, myšiak hôrny, jastrab krahulec, volavka popolavá, čajka obyčajná a roháč,

 

  • len v českých krajoch rys ostrovid (s výnimkou ustanovenia § 2 ods. 1 č. 11), mačka divá, jariabok hôrny – kohútik, kormorán veľký (s výnimkou ustanovenia § 3 ods. 3),

 

  • len na Slovensku veverica obyčajná a v poľovných revíroch okrem samostatných a uznaných bažantníc bažantia sliepka.

 

    Pridajte komentár

    Vaša emailová adresa nebude zverejnená.*