Header Ad

Kategórie

Nákupné centrá v lete: chladná oáza so zmrzlinou aj detskými ihriskami

Prázdniny sú o letných pochúťkach, adrenalíne, zábave a nových zážitkoch, ktoré poskytuje vybavenie interiérového ihriska a trampolínových parkov.

Leto patrí k najobľúbenejším ročným obdobiam kvôli slnečným dňom. Deti si užívajú dvojmesačné prázdniny a rodičia si doprajú dlhšiu dovolenku. Je to skvelá príležitosť zažiť niečo jedinečné a načerpať pozitívnu energiu.

Čo však v prípade, že na vás spolu s deťmi čaká extrémne horúci, alebo nepríjemne daždivý deň? Ideálnym riešením je návšteva nákupného centra, kde sa dieťa vyblázni v klimatizovanom detskom ihrisku, osvieži sa ľadovou zmrzlinou a vy si oddýchnete pri šálke voňavej kávy s nejakou sladkou maškrtou.

Alternatívou interiérových detských ihrísk sú trampolínové parky (trampoline park equipment).

Vybavenie interiérového ihriska nesklame deti ani dospelých

Výrobcovia ihrísk (playground manufacturers) presne vedia, čo deti milujú, chcú a potrebujú. Odvážnejšie si svoje schopnosti preveria na prekážkovej dráhe s preliezkami, lanami a závesnými kruhmi. Po zdolaní cieľa sa za odmenu spustia po dlhokánskej šmykľavke s mäkkým pristátím v bazéne s molitanovými kockami.

Medzi menšími i väčšími deťmi sú obľúbené lezecké steny prispôsobené zručnostiam detí podľa veku.

Kopec zábavy prinášajú penové delá, skákacie hrady, bazény plné guľôčok, dotykové hracie plochy, bobové dráhy, hojdačky, elektrické autíčka, zvieratká na kolieskach a mnohé ďalšie. Vybavenie interiérového ihriska (indoor playground equipment) jednoducho stojí za to.

Aké by to bolo detské ihrisko bez trampolín? Trampolíny rôznych veľkostí sú neodmysliteľnou súčasťou ihriska pre deti. Skákanie do rytmu hudby alebo iba tak podľa chuti je výborné pre ich zdravie a výborne ich unaví, čo zasa poteší rodičov.

    Pridajte komentár

    Vaša emailová adresa nebude zverejnená.*